Moastele Sfintilor de la Aiud, aduse la Baia Mare, cu ocazia conferintei „Sfintii Inchisorilor” (FOTO)


Astazi, 14 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, a avut loc conferinta pe tema “Sfintii inchisorilor”, la care a participat scriitorul ortodox Danion Vasile. Cu aceasta ocazie a fost lansat si volumul “Marturisitorii din inchisorile comuniste”, aparut cu binecuvantarea IPS Arhiepiscop Justinian Chira al Episcopiei Maramuresului si Satmarului, in care sunt prezentate diferite minuni si marturii ale celor care au murit in inchisorile comuniste pentru Hristos.

De asemenea, cei prezenti au avut ocazia sa se inchine la sfintele moaste ale Sfintilor Inchisorilor de la Aiud, din care, in trei ani consecutivi (2009, 2010 si 2011), la aceeasi data, pe 19 martie, a izvorat mir, dupa cum a spus Danion Vasile despre una din intamplarile petrecute la Iasi.

“Mirul respectiv era greu de descris in cuvinte, pur si simplu, prima oara, acum doi ani, s-a umplut o sala de teatru de miros foarte puternic, care venea in valuri. Mirul iesea in timp ce oamenii se inchinau, deci n-a fost nicio smecherie”, a spus scriitorul.

ZiarMM.ro 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: