Vezi aici mănăstirea spaţială pe care vrea s-o construiască Dan Puric la Aiud


Actorul Dan Puric  a hotărât să aducă un omagiu sfinţilor închisorilor din România, susţinând construirea unei mânăstiri şi a unui centru de martirologie la Aiud, prin care memoria celor care au murit în detenţie politică să fie păstrată şi respectată.

După ce iniţial proiectul acestuia semăna mai degrabă cu o moschee, prietenul masonilor a schimbat foaia.

Moscheea lui Dan Puric

Naveta spaţială pe care vrea s-o facă Dan Puric la Aiud

Se pare că „monumentul” va fi finantat de masonul Călin Georgescu.

Iată cum arată şi proiectul susţinut de părintele Iustin Pârvu, fost deţinut în închisorile comuniste.

Alegeţi!

Via Victor Roncea

Reclame

5 Responses to Vezi aici mănăstirea spaţială pe care vrea s-o construiască Dan Puric la Aiud

  1. Pingback: Blasfemia unui puric: Vezi aici mănăstirea spaţială pe care vrea s-o construiască Dan Puric la Aiud - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. robbie says:

    ce au in comun actoria cu construitul de manastiri spatiale? :))

  3. hermanvlad says:

    În cazul acestui fals ortodox e vorba de alte interese… masonice, mai ales dacă luăm în calcul faptul că face parte din Clubul de la Roma.

  4. Pingback: Dan Puric vine la Baia Mare sa-si promoveze “manastirea” de la Aiud – Parintele Justin Parvu ne sfatuieste SA NU DONAM NICI UN BAN la conferintele lui DAN PURIC « Herman Vlad

  5. A construi o biserica,dar mai ales o manastire este o ideie care care spune mult.O astfel de ideie nu poate izvora decat dintr-o minte si inima in care se gaseste SALAS LUI DUMNEZEU.Afirm acest lucru calauzit de dorinta ca acele SFINTE LACASURI sa fie LOCUL de unde sa straluceasca in toata splendoarea SFINTENIA si IZVORUL din care sa se adape tot sufletul insetat de DUMNEZEIRE.Mare pacat ca de multe ori acest lucru dorit de sufletul insetat de o :”roua ce se gasea pe muntele SIONULUI”,vede unele lucruri ce nu sunt facute spre SLAVA lui DUMNEZEU.De acest pacat ne facem partasi cu totii,caci daca unii dintre noi suntem de acord cu cele propuse,nu facem ca sa izvorasca SFINTENIA in toata splendoarea ei din cele ce facem. De mule ori ,in loc sa dam o caramida,punem la temelia acelui LACAS SFANT o barfa sau o gandire care face ca aliti dornici sa construiasca ,adica sa aduca la indeplinire acea IDEIE SFANTA o piatra de care sa se „poticneasca”,o inima curata.N-ar trebui uitata zicerea:”Vai de cel smintit,dar mai vai va fi de cel prin care vine sminteala”.De orce cuvant va iesi din gura noastra, vom da seama in fata CREATORULUI nostru,caci din cuvant vom fi inaltati,dar vom fi si coborati. Daca vom fi partasi la inaltarea unui LOC in care sa se PREASLAVEASCA BUNUL DUMNEZEU inseamna ca n-am trait degeaba,banul cheltuit va fi socotit ca „banutul vaduvei din Sf. Scriptura”. Nicu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: